Om oss2018-01-11T08:52:01+00:00

Om oss

Vi vill ge alla möjligheten till god, trygg och näringsriktig mat. Vi serverar idag en hel del olika rätter. Allt från svensk husmanskost som exempelvis sprödbakad fisk till lite mer orientalisk mat så som libanesisk böngryta. Hos oss hittar du lamm, kyckling, fisk, kalkon samt vegetariska alternativ.

Självklart tillagas vår mat enligt ISO 22000 samt BRC. Det går ut på att du som konsument skall kunna njuta av vår mat utan att bekymra dig för att maten inte är bra för dig. Helt enkelt vill vi att du skall känna dig trygg med att äta vår mat.

Vi använder oss av biobaserade förpackningsmaterial till vår mat vilket är helt återvinningsbart. Dessutom är förpackningsmaterialet tillverkat av förnyelsebara resurser.  Allt detta är för att minimera vår miljöpåverkan. Förutom detta så går det bra att värma maten direkt i trågen (upp till 90 grader) så ni inte behöver värma upp maten i ugnsformar eller liknande. Det gör att ni slipper en hel del disk där hemma!

Vid transport av varor under längre sträckor använder vi oss av åkerier som är ISO14001 certifierade samt som kör med ett fossilfritt bränsle (vilket medför en besparing på CO2 upp till 90 %).

Kundtjänst Tel. 0510-29990
E-post: order@foodcompany.se